Followers

Sunday, June 17, 2012

Welcome back? hehehe..

Hehehe...sign in blogger tiba-tiba daku terkesima.  Sudah bertukar wajah rupanya.  Masa bila yer layout dashboard ni dah bertukar yer.  Nampak benor betapa lamanya aku tak hadap blog sendiri.  Kalau ikutkan nak bertapa lagi tapi entah kenapa tetiba gian pulak nak post entry.  Tak ada apa yang menarik lah, nak post pasal masak emh...mokcik sekarang tengah cuti-cuti masak...keh keh keh.

Haaaa...alang-alang dh sign in kan, ejas la sikit sana sini.  Bukan apa, sebab lembab benor nak scrol sampaikan tuan punya sendiri pun naik menyampasss...muahaha.  So, buh yang simple2 jer la.

Oh, btw... aku dah lama pulang ke tanah air terchenta.  Sebab tu la kali ni memang lama betul tak masuk blog.  Ada banyak perkara yang tak settle lagi.  Eh, bukan tak settle lagi tapi tak setting lagi, hehehe.  Nanti la bila tiba masanya akan aku story-mory, hihihi.

Macam tak syok kan post entry kalau takde gambo.  Ambik la jamu mata gambo pavlova ni.  Ni buat masa mak mertua datang ke auckland bulan february lepas.  Hahaha...sori la, dah lama benor. :p

terasa-rasa kemanisan dan kesegaran kiwi gold itu.  uwaaaa.... i miss NZ.
Aku malas nak copy resepi pavlova ni so, kepada sesapa yg nak resepi tu sila jengok kat blog puan ini.  Dah banyak kali buat guna resepi ni dan menjadi dengan jayanya...hehehe (perasan!).  Terima kasih yer puan yg sudi berkongsi resepi ini.

3 comments:

  1. salam rindu inaa..welkam back ye..miss uu!!

    ReplyDelete
  2. kak ina miss Nz..
    i miss kak ina nnt biler di Nz!!
    huhuhu..

    ReplyDelete
  3. @k.ina,
    salam rindu jgk akak. kita ada jer skodeng fb akak....hehehe



    @Luna,
    hahahaha....miss u tooo. lama mana lg duk malaya ni? kasi can la baby nak terbang ke oklen sinung... ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...