Followers

Tuesday, November 02, 2010

KARI KEPALA IKAN




Kepala ikan ni lebihan dr ikan yg buat laksa. Disebabkan ikan tu besar sikit so, potong siap2 asingkan untuk buat lauk. Maka terhasil la kari kepala ikan. Ni menu semalam yer. Sori la byk entry yg terlewat dlm sehari. Tuan umah duk layan feeling2...hahahaha. Minggu lepas kononnya ejen rumah nak dtg buat inspection maka bertungkus lumus la housekeeping sakan bagai nak rak. Berkilat smpai silau mata aku kerjakan dapur tu. Alih2 last minute ejen tu called ckp kansel appointment that day. Tunda ke hari senin plak. Aisey, jenuh makcik ni nak menten dapur, bilik air & living room kasi berkilau2 gitu. Hari yg sama jgk faqihah tlg sepahkan smua toys dia....hehehe. Sib baik jgk senin lepas ejen tu jadi datang dan dtgnya kejap jer. So, lepas tu barula senang hati nak masak2 dan update blog ^_^.

Layan kari kepala ikan yer. Tgk gambar dulu. Resepi insyaAllah klu rajin taip esok. Ini malam mata sudah mengantuk...hehehe.... Ni pun byk lg entry yg tak sempat update. Tp takpe, gambar spnjg masa fresh...takde basi2...hahaha


2 comments:

  1. lama dah tak makan kari kepala ikan, sedappnya...

    ReplyDelete
  2. @Mas,
    Part meratah tu yg paling syok .. sodaappppp....hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...