Followers

Wednesday, March 30, 2011

ALAMAK! APA SUDAH JADI? TOLONG!!!

Alamak apa dah jadi dengan blog aku ni. Hari tu edit punya la edit last2 tak tahu kenapa tiba2 isi entry jadi berterabur. Ada sesapa tahu tak macam mana nk perbetulkan? Hari tu tak silap ejas kt 'html' code tu konon2 nak masukkan smiley tp sampai sudah tak jadi. Dah tu lupa plak nak save template asal.

Waaaaa....habis la tak bleh nak masukkan entry...dah karang elok2 pastu bila kemas2 skit kt bahagian compose tu, then bila view...dia jadi berterabus habesssss... Please! Pease sombody help me!

2 comments:

  1. alahai ina.apa sudah jadi tu?..sayang sekali akak tak pakar lah ina..takpe2 akak doakan semoga settle semua masalah ya.

    ReplyDelete
  2. K.anim,
    itu la kak, tgh duk godek2 lg ni... baru jer tgh semangat nk tepek entry masak2...jd cenggini plak. hehehe...akak x pakar, saya lagiiiiiii x pakar... ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...