Followers

Wednesday, January 19, 2011

CHICKEN BALL & BUN GULA


Pagi tadi buat bun gula jer. Ada orang teringin nak makan. Resepi boleh tengok kat sini. Kemudian buat chicken ball. Orang kt rumah ni kalau bahagian isi ayam jer memang tak berapa nak laku la kalau buat lauk. Baik yg muda atau yang tua......kekekeke. So, selalunya part isi ayam ni campak dalam spegeti ker, bihun goreng ke, nasi goreng ke....cenggitu la. Pagi ni saje buat chicken ball sebab aku yang nak makan, hihihihi. Gaul (isi ayam -cincang) dgn serbuk lada hitam, garam dan mayonis, kemudian celup dlm telur serta salut dgn breadcrumb. Lepas tu goreng. Habis cerita. Senang kan?! hehehehe. Ok la, nak gi masak nasik plak ni. Masak lauk simple2 jer la, cam M plak ni....keh keh keh.....




1 comment:

  1. Chicken balls and buns look yummy!!! :D

    Planned to make some chicken balls too...malas sgt lately! hehehe ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...