Followers

Tuesday, January 11, 2011

SALAM SEMUA!

Salam dan apa khabar semua? semoga sihat2 belaka yer. Dah sebulan tuan rumah ni membiarkan dapurnya tak berupdate. Dah bersawang agaknya, hehehe. Ni tuan rumah dh datang nk buang sawang & sapu apa yg patut, hehehe. Sebenarnya tuan rumah tak de la buzy pon. Ada la serba sedikit yg menyumbangkan kpd tidak ber-update-nyer blog ni. Campur skit faktor 'M', pastu ada skit gi jalan2, pastu masalah kesihatan skit. Tu yg sebulan tak berupdate. Semoga lepas ni bertambah sihat dan bertambah rajin la nk update blog.

Ok la, memandangkan dah lama tak update, kita cuci mata dulu dgn gambar2 kek yg aku buat sepnjang tempoh tak berupdate tu. Skrg kan, faham sgt la kan nape ada blogger masak2 ni yg marah2 bila gambar kena cilok. Yer la kan, nak masak satu hal, nak 'tangkap' gambar cantik2 satu hal, nak edit plak satu hal, nak masukkan dlm blog dgn segala karangan satu hal. Byk betul steps kan. Aku pn kekadang smpai kt step ambik gmbr jer pastu dtg faktor 'M', habissssss!!!Hahahaha... Di kalangan blogger masak2 ni ramai jgk wanita yg berkerjaya. Mmg salute-tabik spring la derang ni, dh penat2 balik keje boleh lg masak dan ber blog.

Byk plak membebel, jom layan gambar.


Kek ni jiran yg minta buatkan. Aku ni mmg tak terer langsung tp sbb suka buat so no hal la tp dgn syarat jiranku itu kena 'redha' jer la apa jua rupa yg bakal keluar, hahahaha....



kek coklat, resepi boleh tgk kt sini

ini plak kek masa birthday faqihah hujung tahun lepas. thn lepas byk date terlepas atas sbb2 tertentu dan tak sempat nak ber kek bagai. so, faqihah nyer birthday rajinkan diri jgk buat kek. konon2 nak tiru cam k.hana punya tp sbb 'keras tangan' punya pasal jd le rupa cenggini. kawan aku tanya nape spongebob aku rupe cenggini? aku jawab ler...ini spongebob versi 'ketor' (ketar) daaaaa.....hahaha...

2 comments:

  1. salam...

    Wow..ina..hebatt!!!
    Honestly, akak tak reti piping nih.. "tangan keras".. sbb tu lebih suka guna royal icing, agak mudah sikit kot..hehehe

    tapi..sponge bob tu cute!!! (clap, clap, clap)

    Keep up the good work ina!! ;)

    ReplyDelete
  2. K.Fiza,
    Mana ada hebat pun kak. Saya main hentam keromo jer. Akak punya hasil kerja lg cantik! :) Apa2 pn mekasih yer kak dtg jengok sini... hehehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...