Followers

Wednesday, April 13, 2011

Happy Anniversary Mas & Nieza

kad dari mas untuk peminat2nya



poskad dr nieza untuk peminat2nya



Tahniah! Tahniah! Tahniah buat Nieza (Our Journey Begins) dan Mas (Duniaku) yg menyambut anniversary pertama blog kesayangan mereka itu baru-baru ni. Ke-dua2 blog ni aku suka sebab mereka banyak resepi2 yg menarik. Dan mereka berdua ni pun ramah orangnya (setakat yg aku kenal melalui alam maya ni la....kt luar x tau camne...sama jer kot....hehehe).

So, kepada Nieza yg berada di Finland dan Mas yang berada Shah Alam, teruskan berkarya dan update resepi2 best untuk semua peminat anda termasuklah hamba insan yg kerdil ini untuk mencilok resepi2 tersebut dr anda pulak...hik hik hik. Akhir kata, Selamat Maju Jaya buat anda berdua!

Buat Mas dan Nieza, maaf la terlmabat sket ni sbb sibuk merempit cari rumah...nak blogwalking pun x brp sempat. Ok, terima la munge2 cinta ini yg tak seberapa ini. Gambar ini diambil semasa festival rose tahun lepas di auckland and i love it so much!




4 comments:

  1. akak....terharu mas ngan n3 akak ni...
    maceh bebanyak sudi menyokong mas selama ini..
    insyaAllah...nanti nak juga bertentang mata ngan akak...
    maceh atas hadiah bunga tu...cantik sangat....
    mas terus angkut bunga ni...he..he...
    sayangg akak...muahhhh

    ReplyDelete
  2. wahhh ina pun dh gantung poskad ni...terima kasih Ina...sungguh terharu nieza dibuatnya sesudah subuh dh terbang ke sini nk ambil bunga cantik tu...tqvm.

    blog ina pun best juga byk resepi best2 kat sini...seronok dapat kenal ngan ina dialam maya ni..syng selalu...mmmhuaahx2

    ReplyDelete
  3. Mas,
    Sama-sama. InsyaAllah ada rezeki ada la tu kita bersua muka kt mana2. Hehehe....sila..sila...angkut munge ni tau...besar rose ni...sebesar tapak tangan...klu ikut hati cam nk petik bwk balik rumah jer masa tu....tp x senonoh la plak dgn org ramai kt situ...hahahaha....

    ReplyDelete
  4. Nieza,
    terima kasih untuk poskad. sama2 sbb sudi terima munge2 ni. uishhh, sesudah subuh dh terbang mai....mesti pecut pakai roket tu... hahahaha....

    seronok jgk dpt kenal nieza! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...